• Facebooktwitter

  En de WINNAAR is…

  Zo leuk, als waterbewoners samenwerken! Op 18 mei vond voor het vierde jaar op rij de Woonboot van het Jaar-prijsuitreiking plaats, onder het toeziend oog van Kluun en Marijn Frank. Over de winnende boot en de verkiezing zelf lees je alles in deze VLOT. Die verkiezing ging dit jaar trouwens als de brandweer: er waren zelfs sponsoren die zichzélf aanmeldden. Waarvoor dank! Want zonder sponsoren geen verkiezing.

  Vincent van Loon nam ook een schip van top tot teen onder handen. In zijn geval was het alleen niet zijn woonschip, maar een schip dat hij omtoverde tot het Woonbootmuseum. Mooi hoe hij van zijn hobby zijn werk maakte, en dat hij eigenlijk hetzelfde doel heeft als de Woonboot van het Jaar-verkiezing: mensen laten zien hoe het is om op het water te wonen.

  Net als Vincents bezoekersaantallen, groeit ook het drijvende platform van VLOT. Daar ben ik blij om, want het brengt me in contact met bijzondere mensen. Zoals Mimi, die Vriend van VLOT werd en me vertelde dat ze al bijna dertig jaar woont in de controlecabine van een oud platform. Op de kant, welteverstaan.

  Ik wens je veel leesplezier – en een vrolijke zomer!
  Renate

   

  Facebooktwitter

   

  Geen reacties

  Nog geen reacties

  PLAATS EEN REACTIE