• Facebooktwitter

  Ideaal

  Ideaal
  Hoe ziet dat er eigenlijk uit, het ideale woonbotenleven? Ik vermoed zo’n beetje als op de cover van deze VLOT. Het is in elk geval helemaal mijn ding, zo’n community met boten en bootjes en andere drijfgevallen. Breed zwemwater, veel groen en ’n hoop vrolijkheid.

  Vernieuwing. Anders dan anders, anders dan doorsnee. Dat maakt me blij. En zeker als er een ideaal achter zit. Neem nou de Port X, een hypermoderne hausbót uit Tsjechië. Modern, flexibel en beslist niet doorsnee. Je legt hem in het water of parkeert hem op de wal. We kunnen ons misschien nog niet voorstellen dat daar behoefte aan is, maar hé, als Apple zo had geredeneerd… Of de floating ecosystems uit Schotland, een nieuw systeem voor drijvende tuinen met een soort zwaan-kleef-aansysteem. Afijn, deze twintigste VLOT barst weer van de originele ideeën en idealen.

  In september bestaat VLOT 5 jaar en dat moet gevierd worden! Mijn motto: vier je feesten! Dus stuur me een van je mooiste of origineelste momenten op het water – in tekst of beeld – en ik ga er iets leuks mee doen. Laat je wat van je horen?

  Ik wens je een fantastische zomer,
  Renate

   

  Facebooktwitter

   

  Geen reacties

  Nog geen reacties

  PLAATS EEN REACTIE