• Facebooktwitter

  Missie

  Mag ik even voorstellen? Links van mij (voor de lezer) Annet Huizing. De vrouw die ik achttien jaar geleden leerde kennen toen ze haar nieuwe woonark liet bouwen. Vanaf dag één hoorde ze bij het team van VLOT. Zonder haar had het blad er niet uitgezien zoals het er nu uitziet. Maar… ze gaat stoppen met de eindredactie. Na het succes van haar tweede boek, De zweetvoetenman, heeft ze besloten fulltime te gaan, nee, te móéten schrijven. Doen waar je blij van wordt: ik juich het toe. Ook al zal ik haar missen.

  En dan. Proud to present Leonie Hardeman. Rechts van mij. Net als Annet uit Utrecht. Vanaf nu eind- en webredacteur van VLOT. Leonie werkte eerder voor uitgeverij Lemniscaat en Jamie magazine, en is tegenwoordig zelfstandig redacteur en tekstschrijver. Ze houdt erg van taart, wat ik een goeie eigenschap vind, en ze heeft veel zin om voor VLOT aan de slag te gaan.

  Mijn missie met VLOT is: inspireren, delen en verbinden. Daarom vind je in dit nummer weer verrassende innovaties, nieuwe ideeën en mooie verhalen. En een oproep. Want ik vind het geweldig dat VLOT er is – maar… VLOT is wel afhankelijk van donaties. Lees je het blad met plezier? Word dan Vriend van VLOT op www.vlotmagazine.nl. Dan kunnen we VLOT samen drijvend houden.

  Dank je wel!
  Renate

  Facebooktwitter

   

  Geen reacties

  Nog geen reacties

  PLAATS EEN REACTIE