• Facebooktwitter

  UIT DE HAND GELOPEN HOBBY

  Hobby’s kunnen behoorlijk uit de hand lopen. Ik spreek uit ervaring, want VLOT is mijn hobby. Het begon bescheiden met alleen een blad, toen kwam Facebook erbij en nu is er een fonkelnieuwe website. En: je kunt voor een tientje per jaar Vriend van VLOT worden.

  Ik wil graag dat VLOT een blad wordt voor en door de lezers, en dat begint al aardig vorm te krijgen. We krijgen van alle kanten ideeën aangereikt. Er komen prachtige foto’s binnen van het goede leven op het water. En lezers klimmen in de pen om hun verhalen te vertellen. Je leest ze in VLOT, hier op de site en op Facebook.

  Wat vind je trouwens van de cover van VLOT? Fotograaf Harmen de Jong stelde deze foto kosteloos beschikbaar aan VLOT. Ik ben er enorm blij mee. Het vrolijke waterwoongevoel ten top. Als ik zo theatraal van een IKEA-klapstoel achterover in het water kon plonzen als Lone van Rozendaal, dat deed ik dat ook! Althans, in de zomer. In badpak. Zonder fotograaf erbij. Maar ik houd het maar even bij lopen boven het water. Kost me al moeite genoeg om mijn evenwicht te bewaren.

   

  Renate Meijer

  Hoofdredacteur & uitgever

  Facebooktwitter

   

  Geen reacties

  Nog geen reacties

  PLAATS EEN REACTIE