• Facebooktwitter

  Woonboot van het jaar 2014!

  De ark van Jeroen en Sandra te Wilnis is uitgeroepen tot Woonboot van het jaar 2014 – van harte gefeliciteerd!
  Vrijdag de 13e februari was de prijsuitreiking – en het was een bijzondere middag!

  De winnaars ontvingen de estafettebokaal, die volgend jaar een andere woonboot mag sieren en een ‘Timmerman-voor-een-dag’ voor het afmaken van de entree. Ook overhandigde de jury alle genomineerden een exemplaar van het boek met portretten over woonbootbewoners in Amsterdam ‘Nooit nooit nooit meer aan de wal’ – van Jowi Schmitz en Friso Spoelstra.

  Op de website www.woonbootvanhetjaar.nl kunnen jullie meer lezen over de bijzondere aspecten als hoe de glasvlakken een panoramisch uitzicht bieden terwijl ze van buitenaf wolkenluchten spiegelen waardoor de ark wegvalt tegen achtergrond, de geavanceerde technische installatie met warmtepomp en open haard die de kruipruimte droog zuigt, hoe de betonvloer doorloopt in de vensterbank en het spiekraam dat vanuit bad een breed uitzicht op lucht en landschap biedt. En natuurlijk zullen we Sandra en Jeroen uitgebreid terug zien in het maartnummer van VLOT.

  Ik ben zo vreselijk blij met de aandacht van pers en bestuurders voor deze verkiezing! Daaruit blijkt dat waterwonen de aandacht heeft en kunnen we in de toekomst hopelijk van meer bijzondere woonboten genieten.

  Winnende boot: Wilnis
  Ontwerp: John Kusters
  Betonnen casco’s: De Blauwe Wimpel
  Bouw: zelfbouw
  Fotografie: de verBeelding

  Ik ben ook erg in m’n nopjes met de sponsoren van deze verkiezing: KSB – levert dé pomp voor uw woonark; PremiumGlass is Kennishuis en leverancier van exclusief gelamineerde glasproducten en ZeeDesign verzorgt de grafische verbeelding – zowel van VLOTmagazine als van de website’s.

  Facebooktwitter

   

  1 reactie

  1. […] jury van VLOT heeft  de ark van Jeroen en Sam uitgeroepen tot woonboot van het jaar bij de prijsvraag ‘Wie […]

  PLAATS EEN REACTIE